O nama

Optimizacija sajta za pretraživače i web dizajn

Pre neki dan sretne me jedan čovek na jednome mestu i upita da mu dam preporuku za nekog malog koji zna da uradi lep i dobar sajt, ali da odmah izađe na prvoj strani gugla (google) i ostalih pretraživača (optimizacija sajta), ili da napravi dobar katalog, složi knjigu i obradi fotografije, a one malo lošije fotografije da napravi da valjaju (retuširanje), sklepa dobar propagadni materijal. Još sve da bude profesionalno urađeno, a ne ‘nako samo da uzme pare i nestane, da nije skupo (realne cene) i da poštuje dogovor, e još kad bi mogao  i da mi pogleda računar u kancelariji nešto je usporio, a onaj drugi jutros neće da se upali, sinoć je radio sve je bilo dobro, ja ga  samo  ugasio, izgleda treba mi i  servisiranje računara

Malo razmislih ko bi to sve mogao da uradi, znači njemu treba optimizacija sajta iizrada web sajta, i jedino mu preporučih sebe. Čovek se izvini i reče da je znao za mene, al’ mislio sam imaš ti troje male dece nemaš vremena.

Zašto sam tako „skroman“ ?

Zašto se meni obratiti za seo optimizaciju i izradu sajta

Zato što se profesionalno ovim poslom bavim 12 godina, zato što sam od 10 godine koristio commodore 64, atari, 286 …. do današnjih čuda od tehnike. Dizajnirao sam i uredio nekoliko turističkih publikacija, raznih kataloga, novina i časopisa. Redizajnirao pregršt sajtova i uradio optimizaciju sajta za google i ostale pretraživače. Zato što imam profesionalan odnos prema klijentima, zato što moj cilj nije samo uzeti novac, već svakog klijenta unaprediti u poslovanju i uraditi mnogo više nego što on sam zahteva. Zato što zadovoljni klijenti posle uspešne optimizacije sajta i kada se pojave prvi na google sami donose novac za održavanje vodećih pozicija uz reči „samo me drži na vrhu“  jer su osetili po profitu i obimu proizvodnje šta znači biti na prvi na gugle (google).

Ono što mogu da preporučim potencijalnim klijentima je da uz minimalna ulaganja mogu da isprobaju snagu weba i dobre pozicije na pretraživačima, posle toga zaboraviće na štampanje hrpe propagadnog materijala jer web sajt je mnogo jeftiniji i produktivniji.

Kontaktirtajte nas za bilo koji od gore navedenih poslova i postanite još jedan naš zadovoljan klijent.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s